Tuesday Tunes: Reckless Love

Cory Asbury | door: Annemiek Groeneweg

Before I spoke a word, You were singing over me.

Dat zijn de eerste woorden uit Reckless Love. Bam! Die komen binnen. In november, tijdens The Weekend kwam het nummer regelmatig voorbij tijdens de celebrations. En elke keer opnieuw leek het wel alsof dat liedje speciaal voor mij in de setlist stond.

Mensen die voor elkaar zingen, dat vind ik heel lief en heeft iets intiems. Ik denk dan bijvoorbeeld aan hoe mijn vader vroeger mijn kamer écht niet mocht verlaten voordat we Berend Botje hadden gezongen, of aan een vriendin die samen met haar vriend een liedje zong op de bruiloft van een bevriend stel.

Zelf zing ik heel graag en vaak: tijdens het werken, op de fiets, in de supermarkt (gewoon naast de paprikachips) en natuurlijk in de kerk. Ik geniet echt van God en wil Hem dat graag laten merken door voor Hem te zingen.  

Die associaties maken de gedachte dat God over mij – over jou, over ons – zingt zo bijzonder. Hij vindt je zo prachtig en wordt zo blij van jou dat Hij ervan gaat zingen! Reckless Love heeft me daar echt bij stilgezet.

Hieronder kun je het Reckless Love luisteren. Ik ben erg benieuwd naar het nummer waar jij heel blij van wordt. Vertel het me gerust!