Update: Een berichtje van Soul Survivor UK

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Mike Pilavachi heeft een videoboodschap ingesproken waarin hij vertelt dat Soul Survivor UK stopt met het organiseren van events. In 2019 organiseren ze het laatste festival. We hebben met hen gesproken en bidden ze zegen toe. Als Soul Survivor Holland zijn we dankbaar voor alles wat ze hebben betekend in de UK en ook voor ons in Nederland.

Wat betekent het voor Soul Survivor Holland?
Wij gaan door, voor Soul Survivor Holland verandert er niets. We zijn een zelfstandige organisatie, uiteraard wel relationeel verbonden met de UK. In Nederland blijven we ontwikkelen en dromen over wat God wil doen.

Mocht je vragen hebben over deze update, mail dan naar info@soulsurvivor.nl. Meer weten over de ontwikkelingen van Soul Survivor UK? Lees hier alle informatie.