Bedankt voor 2018

Wat een geweldig jaar hebben we achter de rug! We willen je bedanken voor je support aan Soul Survivor. Met elkaar hebben we veel Nederlandse jongeren bereikt met de liefde van Jezus. Jongeren die voor het eerst werden geraakt door de onvoorwaardelijke liefde van de Vader of ontdekte dat God persoonlijk is en ze Zijn stem leerden verstaan. Het is zo bijzonder om dat mee te maken! Er waren momenten waarin tieners een keuze maakten om Jezus te volgen, momenten van uitzinnige vreugde en momenten waarin herstel in vriendschappen en relaties plaats vond.

Zonder de inzet en bijdrage van vrijwilligers, mensen die voor ons bidden en ons financieël steunen hadden we dit niet kunnen doen. Daar zijn we zo ontzettend dankbaar voor en willen iedereen die heeft bijgedragen op deze manier bedanken!

Help ons mee in 2019!

Ook voor 2019 hebben we je hulp weer hard nodig. Er liggen mooie plannen voor een geweldig Festival, een 18+ weekend en een Ministry Training. Naast onze evenementen willen we jongeren ook weer bereiken met Prayer & Worship Nights. Dit doen we om de lokale kerk te ondersteunen en te helpen bij het bouwen van geloof onder een jonge generatie. Zonder jouw steun kunnen wij dit werk niet doen. We willen je dan ook vragen of je ons aankomend jaar extra wil steunen met je financiën.

Onze highlights van afgelopen jaar

Hieronder een paar highlights van afgelopen jaar. Nogmaals onwijs bedankt voor jouw bijdrage en we zien uit naar wat God gaat doen in 2019!

We wensen je alvast spetterende feestdagen en een heel gezegend 2019 toe!