Tuesday Tunes: Reckless Love

Cory Asbury | door: Sharon Duijzer

Vrienden horen regelmatig mijn anekdotes over hoe ik God ontmoet op de wc. Ik weet niet wat het is… maar het zou goed kunnen dat dat daar gebeurt omdat de wc toch de plek is waar je letterlijk even stil zit. Geen drukte om me heen maar gewoon even ontspannen in de stilte (oke helemaal stil is het vaak ook weer niet 😜). En terwijl ik daar vandaag even zat, zag ik dat er een buis was beschadigd. De verf was wat losgekomen precies in de vorm van een hartje. (En serieus, dit gebeurde op Valentijnsdag!) Terwijl ik daar zo zat, op de wc, moest ik denken aan het liedje Reckless Love. Door dat beschadigde stukje buis, wat zo niet meer perfect is, besefte ik me dat Zijn hart.. Zijn liefde.. mij najaagt.

When I was Your foe, still Your love fought for me
You have been so, so good to me
When I felt no worth, You paid it all for me
You have been so, so kind to me

Zijn liefde vindt altijd een weg, gaat door de muren heen van mijn hart. Juist in alle gebieden waar ik zelf zo’n oordeel kan hebben over mijn imperfecties. Hij brengt schoonheid, zelfs in het kleinste kamertje (van mijn hart) waar ik me zo voor kan schamen. His love is relentless.

Tijdens het Festival ontdekken we wat die overwhelming, never ending, reckless love of God betekent. Ben je er ook bij?