BELANGRIJK | FESTIVAL 2020 GAAT NIET DOOR

Zoals je vast niet ontgaan is, ervaren we momenteel een wereldwijde crisis rondom het nieuwe coronavirus. We hebben als leiderschapsteam met elkaar gebeden en veel gesproken over een goede vervolgstap voor het Soul Survivor Festival. We hebben besloten om het Festival, dat plaats zou vinden van 24-28 april 2020, te annuleren. We volgen hierin de aanwijzingen van de regering en het RIVM.

De gevolgen van de maatregelen zullen ook na 6 april voelbaar blijven, waardoor het erg lastig is om een kwalitatief goed en veilig festival neer te zetten. Ook bij groen licht van de overheid willen we geen onnodige risico’s nemen voor de bezoekers, medewerkers en betrokkenen.

Op dit moment kiezen we ervoor het Festival niet te verplaatsen en ons te richten op nieuwe evenementen en ontwikkelingen binnen Soul Survivor. We zagen uit naar het Festival en balen van het besluit. Tegelijkertijd denken we dat we hiermee voor iedereen de juiste beslissing nemen. Via Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven van nieuwe events en ontwikkelingen.

Ondanks dat ons festival niet doorgaat, geloven we nog steeds dat we onze visie uit kunnen leven; samen Jezus ontmoeten. We willen je aanmoedigen om, juist in deze tijd, de handen en voeten van Jezus te zijn. We geloven dat we meer van God in Nederland zullen zien en Zijn koninkrijk zichtbaar mogen maken door middel van relatie met God, elkaar en de wereld om ons heen!

We willen je bedanken voor de betrokkenheid bij Soul Survivor. Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen er om ons heen staan en met ons meebewegen, ook in deze tijd.

Heb je tickets gekocht voor het festival en heb je daar vragen over? Klik hier.

Bedankt voor je begrip in deze situatie. Hopelijk tot snel!

Het Soul Survivor Team

Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op 19 maart.