Met honderden jongeren op strand Nulde God aanbidden, bekend raken met Gods Geest en heel veel plezier beleven.

We voorzien je weer van worship, teaching en ministry tijdens de diensten en seminars, schenken de lekkerste koffie in de Plaza, bakken de knapperigste friet bij onze favoriete snackverkopers en zien uit naar heel veel fun met elkaar. Dit wil je echt niet missen!

Het festival begint over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
Soul Survivor Festival 2023

Een generatie jonge mensen aanmoedigen en toerusten om hun leven volmondig voor Jezus te leven op een natuurlijke bovennatuurlijke manier.

Koop je ticket met korting!

Wil je gebruik maken van de early-bird korting, zorg dan dat je je tickets voor 12 Maart om 23:59 uur binnen hebt. En trommel je hele jeugdgroep of (kerk)vrienden op om mee te gaan, want vanaf 5 personen regelen wij groepskorting voor je én krijgt je jeugdleider een gratis festival kaartje!

Als medewerker krijg je ook flinke korting. Bekijk hier de mogelijkheden

📍 Locatie: Strand Nulde
🗓️ Datum: 28 april t/m 2 mei 2023

Voor: Jongeren tussen de 17 en 25 jaar

Val je buiten deze leeftijdscategorie? Uiteraard ben je welkom! Wees er dan bewust van dat het programma voornamelijk wordt ingericht voor deze leeftijd.

Meewerken op het festival?

We zoeken nog een mensen die mee willen werken tijdens het festival. Niet alleen ontmoet je hele gezellige mensen, maar je komt ook nog eens spotgoedkoop naar het festival! Je betaald als medewerker namelijk alleen voor je maaltijden (€ 67,50). Bij de tickets vind je alle informatie over de teams.