Soul Survivor heeft het verlangen om een beweging van God onder jongeren te zien in Nederland. Een nieuwe generatie die vanuit liefde en bewogenheid Jezus zichtbaar wil maken in de maatschappij. Gebed en aanbidding zijn hierbij onmisbaar en daarom organiseren we maandelijkse Worship & Prayer avonden door heel Nederland. Op deze avonden willen we samen met de lokale gemeente jongeren inspireren en bemoedigen. Deel jij dit verlangen? Kom dan naar één van de avonden of nodig ons uit in jouw stad!

Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor de data en locaties van de volgende Soul Prayer & Worship Night.

Belangrijke update:

Zoals gemeld gaat het Festival niet door dit jaar i.v.m. de coronacrisis. Ook andere events, waaronder de Prayer & Worship Night op 27 maart in Hooghalen komen te vervallen. Wanneer er meer duidelijkheid is rondom de ontwikkelingen van het virus kijken we naar een vervolgdatum later dit jaar. Zodra dit bekend is, horen jullie dit uiteraard. Voor events in mei en juni zullen we jullie t.z.t. op de hoogte stellen.

En weet, Jezus is Overwinnaar! We willen niet kijken naar wat niet kan, maar naar wat Hij wél aan het doen is! Hij verlangt naar een ontmoeting met jou en mij en Hij wil zijn koninkrijk door onze levens heen bouwen. Vraag hem vandaag hoe Hij jou zou willen gebruiken in jouw omgeving! 🙏🕊

Eerstvolgende Prayer & Worship Nights


Ons uitnodigen? Zo werkt het!

Stuur een berichtje via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op! Samen kijken we naar een geschikte datum en zodra die gekozen is, kan de voorbereiding beginnen. Wij sturen je promotiemateriaal en proberen samen met jou zoveel mogelijk lokale jongeren en jeugdgroepen uit te nodigen. We vinden het gaaf om deze avonden te gebruiken om jongeren interkerkelijk samen te brengen en geloven dat God deze avonden wil gebruiken om nieuwe initiatieven te starten in jouw stad!

Op de avond zelf brengen wij een team van muzikanten en bidders en kunnen wij geluid en licht, wanneer nodig, helemaal verzorgen. Het enige wat verder nodig is, is een ruimte om in samen te komen en jongeren die hongerig zijn naar meer van God! Wil jij dit ook in jouw stad en weet jij een plek? Laat dan van je horen via een berichtje!