BELANGRIJK | FESTIVAL 2022 GAAT NIET DOOR

Zoals je vast niet is ontgaan heb je geen nieuwe informatie langs zien komen over het Soul Survivor Festival 2022. Helaas hebben we ook dit jaar nog moeten besluiten het festival niet door te laten gaan omdat begin 2022 de situatie nog zo onzeker was omtrent de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en Richtlijnen van het RIVM lieten het organiseren van een Festival niet toe.

Op dit moment kiezen we ervoor het Festival niet te verplaatsen en ons te richten op nieuwe evenementen en ontwikkelingen binnen Soul Survivor. We zagen uit naar het Festival en balen van het besluit, we hopen dat je begrijpt dat het organiseren van een Festival veel tijd in beslag neemt en dat we op het moment dat de overheid besloot de maatregelen te versoepel we dit al niet meer konden realiseren. Via Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven van nieuwe events en ontwikkelingen.

Ondanks dat ons festival niet doorgaat, geloven we nog steeds dat we onze visie uit kunnen leven; samen Jezus ontmoeten. We willen je aanmoedigen om, juist in deze tijd, de handen en voeten van Jezus te zijn. We geloven dat we meer van God in Nederland zullen zien en Zijn koninkrijk zichtbaar mogen maken door middel van relatie met God, elkaar en de wereld om ons heen!

We willen je bedanken voor de betrokkenheid bij Soul Survivor. Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen er om ons heen staan en met ons meebewegen, ook in deze tijd.

Bedankt voor je begrip in deze situatie. Hopelijk tot snel, we zien uit naar 2023!

Het Soul Survivor Team

Dit bericht is voor het laatst geüpdatet op 22 april 2022.