• Steun Soul Survivor

INVESTEER IN JONGEREN MET JOUW EINDEJAARSGIFT

Heb jij een hart voor jongeren en verlang je ernaar dat ze Jezus ontmoeten? Dat de Nederlandse jeugd het hart van God als Vader leert kennen en zichzelf ontwikkelen op een manier zoals Hij het bedoeld heeft? Bouw dan mee aan Soul Survivor!

Wij hebben onwijs veel geloof voor tieners en jeugd en zijn al meer dan 20 jaar bezig in Nederland om ze te bereiken met de liefde van Jezus. Ons doel is dat jongeren bekend raken met het werk van de Heilige Geest, zodat ze in Zijn kracht opstaan om de liefde van Jezus zichtbaar te maken in onze maatschappij. We geloven dat Jezus het antwoord is in hun zoektocht naar betekenis, ontwikkeling en zingeving. Daarom is het ons verlangen dat ze tijdens al onze activiteiten Hem ontmoeten.

We hebben de droom dat er een jongerenbeweging ontstaat die ondanks de verschillen een eenheid vormt, gedreven door liefde!  Zodat ze als pioniers en herstellers met een oprecht en hoopvol hart bewogen raken voor ons land. Om deze droom te verwezenlijken willen we als beweging groeien o.a. door:

  • plekken te creëren waar jongeren elkaar en God kunnen ontmoeten
  • nieuw materiaal te ontwikkelen voor toerusting van het geloof van jongeren
  • samenwerking te verbeteren met de lokale kerk

Om dit voor elkaar te krijgen kunnen we jouw hulp goed gebruiken en hebben we meer financiële middelen nodig. Wil je het werk van Soul Survivor met een eindejaarsgift steunen? Vul dan onderstaand formulier in of maak direct een gift over via onderstaande gegevens. Onwijs bedankt voor jouw steun!


Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid.

Direct overmaken:

Je kunt je gift overmaken aan:
IBAN: NL03 INGB 0008 3312 96
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Stichting Soul Survivor Holland