Mogen wij langskomen bij jouw jeugdgroep?

Eén encounter, ontmoeting of ervaring met God verandert je leven.

Dat hebben veel jongeren op Soul Survivor meegemaakt. Jongeren die voor het eerst Jezus persoonlijk ontmoetten tijdens een Festival of weekend. Waar ze ontdekten dat de Hemelse Vader van ze houdt en altijd dichtbij is. Momenten waarin ze Gods stem verstonden over hun eigen leven, bemoedigd werden of een krachtige ervaring hadden met de Heilige Geest. Die hen opnieuw vulde met hoop, liefde en vertrouwen.

Dat is nog steeds ons verlangen! Jongeren in Nederland bekrachtigen en uitdagen om Jezus persoonlijk te ontmoeten en te volgen. Om Gods liefde en de Heilige Geest zelf te ervaren. Niet alleen voor die ander, maar juist voor hen.

En daarom zoeken we contact met jou. Jij kent Soul Survivor en weet hoe mooi die momenten kunnen zijn. Je leidt nu een groep jongeren, of bent betrokken bij jongerenwerk. We komen graag een keer bij jouw groep langs om een avond te verzorgen waarin die persoonlijke ontmoeting centraal staat. Vanuit Soul Survivor komen we met klein team voor een avond vol getuigenissen en persoonlijke gebed voor en door de jongeren. Om zo jouw jongeren te bemoedigen, ze aan te vuren en te laten zien hoe goed Hij is!

Ons team zal zich in de aanloop naar de avond geestelijk voorbereiden en God vragen voor persoonlijke indrukken voor de jongeren. We willen heel graag jou en je groep dienen.

Hoe ziet zo’n avond eruit?

Ons team verzorgt de volledige avond voor je jeugdgroep! De focus van de avond ligt op het vertellen van getuigenissen en het activeren van de jeugd door middel van gebed en profetie. Ook vertellen we meer over Soul Survivor en onze droom voor de jongeren in Nederland.

Goed om te weten is dat wij de worship niet zullen verzorgen. Heb jij in je gemeente/in je jeugdgroep een aanbiddingsband? Dan werken we graag daarmee samen! We vinden het onwijs tof om ook in aanbidding de Heilige Geest welkom te heten en God te aanbidden.

Het is ook niet de bedoeling dat alleen wij bidden, we willen juist de jongeren motiveren om mee te bidden en God uit te dagen in zijn kracht. Hiermee geloven wij dat gaven en talenten van de jongeren geactiveerd worden en zij een ontmoeting zullen krijgen met Gods Heilige Geest en hart. Het wordt dus een interactieve en activerende avond!

Praktisch

  • Wij komen met een team van ± 4 mensen
  • Aanbidding in samenwerking met jullie (geen Soul Survivor band)
  • Ons team bereidt zich biddend voor en vult de avond in met datgene wat God heeft gedeeld met ons

Wil je ons uitnodigen om langs te komen? Mail ons dan op ambassadors@soulsurvivor.nl.

Veelgestelde vragen

Helaas is dat niet mogelijk, we geloven dat het juist heel krachtig is als er veel ruimte is voor wat God wil doen op die avond.

In de voorbereiding gaat het team bidden en samen God zoeken naar wat Hij op die avond wil doen. Er wordt geen preek of woord voorbereid in de klassieke zin, wel worden er persoonlijke getuigenissen en indrukken die we in de voorbereiding ontvangen gedeeld.

Ons streven is om elke avond met minimaal 4 personen naar jullie groep te komen.

Er komt geen band mee, als jullie zelf een aanbiddingsband hebben dan is dat heel erg welkom.

Er zijn voor jullie geen kosten aan verbonden. Wij komen gratis jullie kant op!