Ministry

Ministry is een belangrijk onderdeel voor Soul Survivor. Tijdens onze activiteiten nemen we veel tijd om voor en met elkaar te bidden. God werkt door ons heen!

Veel jongeren willen meer leren naar God te luisteren en ontdekken wie de Heilige Geest is. Soul Survivor biedt jou de ruimte om je hierin te ontwikkelen. Dit alles binnen een setting waarin je kunt oefenen, uitproberen en fouten mag maken. Je wordt gecoacht en getraind om (andere) jongeren een stapje op weg te helpen in hun leven en hun relatie met God. Deze setting noemen we Soul Ministry.

Dit doen we

Soul Ministry is een team van enthousiaste jonge mensen die maandelijks samenkomen. Vriendschap, uitdagend onderwijs, worship, outreaches, bidden met én voor elkaar zijn belangrijke ingrediënten die tijdens deze teamdagen terug komen. Door deze teamdagen en het actief betrokken zijn bij de Soul Survivor evenementen is er een goede basis van waaruit wij als team aan de slag gaan.

Praktisch ziet dit er zo uit:

  • Maandelijkse teamdagen met onderwijs, aanbidding en praktijkmomenten
  • Ministry training, gegeven door Soul Ministry voor jonge mensen die hiermee aan de slag willen gaan.
  • Deelnemen aan Soul Survivor activiteiten en bidden voor en met mensen
  • Samenwerken met o.a. Soulnet door langs te gaan bij jeugdgroepen om te ondersteunen bij hun activiteiten of door onderwijs te geven en te bidden met mensen.

Wanneer ben je gekwalificeerd? Wanneer je enthousiast bent over God en voor jongeren!

Joanne Voorhoeve

“Uitspreken wat er op je hart ligt en gewoon gaan! Soul Ministry is voor mij een veilige plek waar ik kan oefenen en fouten mag maken. Dat voelt goed.”

Joanne Voorhoeve

Meer weten, betrokken raken of een training volgen? Stuur dan een mailtje naar ministry@soulsurvivor.nl.