Worship

We houden van aanbidding! Door samen te zingen laten we God zien dat we Hem te gek vinden en willen we tegelijkertijd van Hem horen en leren. God heeft zichzelf beschikbaar gemaakt voor ons, Hij is persoonlijk en we kunnen met Hem communiceren. Muziek is een fantastisch middel om dit te kunnen doen.

We geloven dat aanbidding meer is dan samen liederen zingen. Het is een levensstijl.

Soul Survivor Band

Soul Survivor heeft een eigen band die je misschien kent van al onze evenementen en activiteiten. Wil je de band uitnodigen voor je eigen jeugddienst? Dat kan! Mail naar worship@soulsurvivor.nl.

Producties

Tot en met 2012 bracht Soul Survivor elk jaar een live CD uit. Ook hebben we de ‘Set Apart’ CD uitgebracht met daarop preken en liederen. Op onze festivals zijn de meeste CD’s nog altijd te krijgen. Maar je kunt ze ook digitaal beluisteren op Spotify en YouTube. Akkoorden voor deze nummers kun je hier vinden.

Ook na 2012 zijn er liederen geschreven door Soul Writers, een groep jonge mensen die samen kwamen om te schrijven en elkaar te helpen liederen af te maken en te verbeteren. Een greep van deze liederen vind je hier.

Tijdens het Soul Survivor Festival 2016 nam aanbiddingleider Sarah Ben Hamida haar eerste EP live op, getiteld AWAKE. De EP is verkrijgbaar via sarahbenhamida.com.

Samenwerking Worship Central

Soul Survivor is één van de partners van Worship Central. Een platform voor aanbiddingleiders en -muzikanten. Zo zijn we betrokken geweest bij de Nederlandse vertaling van de Worship Central Cursus. Deze cursus kun je gratis downloaden en gemakkelijk zelf uitvoeren met je aanbiddingsteam. Een echte aanrader! Neem eens een kijkje op de website van Worship Central voor meer informatie en like hun facebookpage.