Line-Up & Programma

Bekijk hier de line-up van sprekers, artiesten en aanbiddingsleiders van het Soul Survivor Festival 2024! De programma-outline is hier ook te vinden!

De Plaza is op vrijdag vanaf 17.00 uur open met onder andere Soul Coffee en Soul Food…!
En op zaterdag t/m dinsdag  vanaf 8.30 uur!

Programma outline horizontal

hoofdsprekers

Daniël Hoogteijling
Daniël hoogteijling

hoofdspreker

Daniel stond aan het begin van Soul Survivor en komt dit jaar weer bij ons langs; hoe tof is dat!? Hij heeft jaren in Kenia gewoond met z’n vrouw en kids en is nu een van de basis leiders op YWAM Kona. Daniel heeft vele avonturen meegemaakt in zijn leven met God en kan daarover vertellen als de beste. Oh en hij is gek op duiken!

Judith Kersloot
judith kersloot

hoofdspreker

Judith kwam voor het eerst op het festival toen ze 13 was en maakt inmiddels al lange tijd deel uit van het leidersteam. Ze werkt als trainer en fotografeert bruiloften maar vindt spreken het allertofste om te doen. Ze is getrouwd met Floris en mama van 2 dochters. Judith haar bijnaam is Sjuul en ze is fan van een potje 30 seconds of diepgaande gesprekken.

Daniël Hoogteijling
Robbie van Veen

hoofdspreker

Robbie is getrouwd met Anne en vader van Raffie, samen wonen zij in hartje Utrecht. Sinds ruim 3 jaar is hij werkzaam bij Royal Mission als spreker, leraar en verbinder. Zijn bediening wordt gekenmerkt door zijn liefde voor de kerk, zijn bediening als leraar en zijn krachtige profetische zalving. Zijn lijfspreuk is: ‘100% Woord & 100% Geest’. Robbie is een geliefd spreker en zijn eerste boek is net (of komt bijna) uit.

Floris Kersloot
Floris kersloot

hoofdspreker

Floris zit inmiddels al flink wat jaren in het leidersteam en zal ook dit jaar weer spreken. Hij werkt binnen de GGZ en vindt niks mooiers dan naast mensen in hun lijden komen te staan en samen te zoeken naar licht. Hij is getrouwd met Judith en samen hebben ze 2 prachtige dochters. Floris maak je blij met goeie koffie (hint!), een potje hockey of bubbelen in een jacuzzi.

Tessa van Olst
Tessa van Olst

hoofdspreker

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te brengen in de waarheid. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrij zette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht. Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

Jesse van Melle
Jesse van Melle

hoofdspreker

Samen onderweg, verhalen delen en in beweging voor recht. Met ruim twaalf jaar ervaring als spreker, is Jesse ook van plan om op het festival te komen vertellen over Jezus. Hij heeft een passie voor sport, gaat geen uitdaging uit de weg en is fanatiek met spelletjes. Hij werkt als teamleider bij Muskathlon, is auteur van het boek ‘Een Persoon van Vrede’ en hij vertelt graag verhalen. Benieuwd waar Jesse het over gaat hebben op het festival? Bestel vandaag nog je ticket!

Carianne de Geest
Carianne de Geest

hoofdspreker

Carrianne is al 10 jaar betrokken bij Soul Ministry. Een omgeving die voor haar van grote betekenis is geweest. Vorig jaar zei ze haar baan op om als fulltime zendeling te werken in Nederland én ver daarbuiten. Als aanbiddingsleider en spreker verwondert zij zich erom hoe God ons deelgenoot wil maken van wie Hij is en wat Hij doet. She loves to wine and dine, spendeert graag tijd met vrienden en haar deur staat open voor wie nieuwe hoop zoekt.

Carianne de Geest
Robbert Steensma

hoofdspreker

Robbert is al 15 jaar de penningmeester van Soul Survivor en onderdeel van het leidersteam. Ook dit jaar komt hij weer spreken. Robbert heeft 2 prachtige kids: een dochter en een zoon. In het dagelijks leven werkt hij als Financieel Specialist bij een grote buitenlandse bank. Zijn grote passie is om jongeren te helpen hun talent en roeping te ontdekken en ze ruimte te geven daarin te functioneren. Robbert is fan van Ajax (ook als het wat minder gaat) en komt vroeg zijn bed uit om Max te zien racen in de F1. Haal een Americano bij Soul Coffee en hij zal tijd nemen om met je te gaan zitten kletsen en misschien krijg je een mooie profetie als cadeau, hij vindt het fantastisch om de hele dag te luisteren naar Gods stem!

break-out sprekers

Daniël Hoogteijling
Giovanni Veldhuis

break-out spreker

Giovanni komt al jaren op Soul Survivor om te delen over God en Zijn plan en principes. Hij spreekt al jaren voor jongeren, ook op plaatsen als Opwekking jongeren, middelbare scholen, New Wine en dus Soul Survivor. Daarnaast begeleidt hij kerken, organisaties en hun leiders. Het kennen van God, Zijn plan en principes voor jou komen steeds terug in het onderwijs. Giovanni is getrouwd met Carla en samen hebben ze 2 zonen.

Judith Kersloot
Janine Pormes

break-out spreker

Janine Pormes is 58 jaar en getrouwd met Marcel. Ze hebben 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Janine is communicatietrainer en coach en komt door haar werk in het dagelijks leven op heel veel verschillende plekken en bij heel veel verschillende bedrijven. Dit vindt ze heerlijk, omdat ze enorm houdt van afwisseling en ze stapt graag op nieuwe dingen af. Ook houdt ze enorm van groepsdynamiek. Naast haar werk maakt ze graag ruimte voor reizen. Janine’s favoriete bestemming is Nepal, maar wie weet overtreft een van haar volgende reizen dit land. Ze boft met, sinds een paar jaar, een atelier aan huis. Een heerlijke plek waar ze kan schilderen en heel veel verftroep kan maken, want ook daar steekt ze graag haar tijd in. Er is nog heel veel wat ze wil ontdekken en doen en ze voelt zich ontzettend dankbaar dat haar leven bruisend is en zo niet saai!

Daniël Hoogteijling
Ruben Koudstaal

break-out spreker

Ruben is een van onze sprekers en dit is meteen een primeur; het is zijn allereerste keer op het Soul Survivor Festival! Hij kan niet wachten en wij ook niet! Deze man heeft een enorme passie voor God en voor jongeren. Hij is coördinator jongerenwerk en spreker bij Royal Mission Ruben is getrouwd en papa van een mooie dochter en hun 2e dochter is onderweg.

Floris Kersloot
Daniël van Deutekom

break-out spreker

Daniël is 28 jaar, recent getrouwd met z’n prachtige Josianne en vurig navolger van Christus. Vanuit zijn bediening God First geeft hij trainingen en spreekbeurten over het leven met God, wonderen en evangelisatie. Ook organiseert hij het tienerevent Momentum, want hij gelooft dat God de levens van jongeren machtig wil transformeren!

Tessa van Olst
Meghan Hansma

break-out spreker

Geboren en getogen in Texas (USA), riep God Meghan naar Europa in 2014 om te dienen als zendelinge in de basketbalwereld. Vanaf dat moment heeft ze de mogelijkheid gehad om haar passie voor Jezus te kunnen delen op en naast het basketbalveld. Om het belang van discipelschap uit te dragen en de spelers te laten zien dat ze hun gave mogen inzetten voor de glorie en aanbidding van onze God. Momenteel dient ze de Heere als directrice van Next Move, een christelijke sportorganisatie die atleten uitdaagt om Jezus te volgen, zodat in alles wat ze doen, Jezus zichtbaar is. Ze heeft het geluk om dit samen te mogen doen met haar liefhebbende echtgenoot Jelco, die haar aanmoedigt en ondersteunt om anderen steeds beter te dienen, iedere dag weer.

Vivianna van der Maas
Vivianna van der Maas

break-out spreker

Vivianna is 28 jaar en geboren in Nijkerk. De eerste jaren van haar leven heeft ze gewoond in Zambia. Op haar 18e heeft ze een DTS gedaan in Australië, om vervolgens te studeren in Amsterdam en Utrecht (BA Design opleiding aan Vrije Universiteit & Minor Cognitieve Neurowetenschap Universiteit Utrecht). Ze is nu fulltime fotograaf in Nederland en de rest van de wereld, woonachtig in Utrecht. Vivianna heeft al heel wat lessen mogen leren in haar wandel met God en wil je hier graag meer over vertellen tijdens een van de breakout sessies!

aanbiddingsleiders

Anthony Trustfull
Anthony Trustful

aanbiddingsleider

Anthony is 30 jaar, getrouwd met Eline en vader van Noralyn die alweer 9 maanden oud is. Doordeweeks staat hij voor de klas als muziekdocent en in het weekend is hij vaak bezig met zelf muziek maken. Hij houdt ontzettend veel van Jezus en kan daarom ook niet wachten om samen met ons Hem groot te maken op het festival! Zien we je daar?

Tom Smith
Tom Smith

aanbiddingsleider

Tom is 36 jaar, getrouwd met Susi en vader van drie kinderen. En niet te vergeten, hij is een groot Tottenham Hotspur fan, een voetbalclub in Engeland.  Tom werkt als aanbiddingsleider voor Soul Survivor in Engeland. Op onze vorige festivals is Tom al meerdere keren geweest. Wist je dat één van zijn geschreven nummers is ontstaan tijdens een spontaan aanbiddingsmoment in Nederland? De dienst was allang afgelopen, maar de aanbidding ging nog door en toen ontstond het nummer ‘Jesus, I love you’ Dit jaar komt hij opnieuw naar ons toe en deze keer met een hele band uit Engeland!

artiesten

Anthony Trustfull
Carla Veldhuis

artiest

Carla kwam tot geloof door een theaterstuk. Al snel wist ze dat God haar riep om door kunst Zijn hart te laten zien. Met haar grote theaterstukken speelt ze al jaren door heel het land. Maar tijdens Corona kon dat niet en is ze gaan schilderen om zichtbaar te maken wat God spreekt. Ook traint ze allerlei kunstenaars om hetzelfde te gaan doen en is ze medeoprichter van de School voor Creativiteit I Am. Carla is getrouwd met Giovanni en samen hebben ze 2 zoons.