Over Ons

Soul Survivor inspireert en activeert jongeren om Jezus te ontmoeten, Hem te volgen en delen. Door plekken (evenementen en communities) te creëren waar jongeren God zelf ervaren en ontmoeten. Bij Soul Survivor worden jongeren getraind en aangemoedigd om talenten te ontwikkelen en identiteit te vormen.

Verandering zien

We geloven dat God ons inzet om Zijn Koninkrijk op aarde zichtbaar te maken. Huh? Z’n wat? Ja… Zijn Koninkrijk. Het belangrijkste wat je daarvan moet onthouden is dat God Liefde is. Door om te kijken naar anderen ga je meer op Hem lijken en dat beïnvloed de wereld om je heen. In ons onderwijs gaan we hier regelmatig dieper op in.

Vriendschap

Als Soul Survivor hechten we grote waarde aan vriendschap. We moedigen je aan om een kerk en/of jeugdgroep te vinden om je bij aan te sluiten. We geloven dat het belangrijk is dat je christenen van je eigen leeftijd in je omgeving hebt om samen mee op te trekken en je leven mee te delen. Tijdens onze activiteiten maken we daarom ook veel tijd voor ontmoeting met elkaar, ontspanning en lol.

Worship


We houden van aanbidding! Door samen te zingen laten we God zien dat we Hem te gek vinden en willen we tegelijkertijd van Hem horen en leren. God heeft zichzelf beschikbaar gemaakt voor ons, Hij is persoonlijk en we kunnen met Hem communiceren. Muziek is een fantastisch middel om dit te kunnen doen.

Teaching


We hechten grote waarde aan onderwijs. We duiken samen de bijbel in om te zien welke handvatten God ons heeft gegeven. We ontdekken samen wie Jezus is en hoe we meer en meer op Hem kunnen gaan lijken. We doen steeds weer nieuwe ontdekkingen en raken nooit uitgeleerd.

Ministry


Ministry is een belangrijk onderdeel van Soul Survivor. In al onze activiteiten maken we veel tijd vrij om voor en met elkaar te bidden. Veel jongeren willen (meer) leren naar God te luisteren en ontdekken wie de Heilige Geest is. Soul Survivor biedt de ruimte om je hierin verder te kunnen ontwikkelen.