Over Ons

Samen Jezus ontmoeten

Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. We zijn er voor tieners, jongeren, studenten, maar ook voor jeugdleiders. Bij ons staat groei in relaties centraal: je relatie met Jezus, met vrienden en met de wereld om je heen. Onze visie samengevat in één zin is: Samen Jezus Ontmoeten.

Verandering zien

We geloven dat God ons inzet om Zijn Koninkrijk op aarde zichtbaar te maken. Huh? Z’n wat? Ja… Zijn Koninkrijk. Het belangrijkste wat je daarvan moet onthouden is dat God Liefde is. Door om te kijken naar anderen ga je meer op Hem lijken en dat beïnvloed de wereld om je heen. In ons onderwijs gaan we hier regelmatig dieper op in.

Vriendschap

Als Soul Survivor hechten we grote waarde aan vriendschap. We moedigen je aan om een kerk en/of jeugdgroep te vinden om je bij aan te sluiten. We geloven dat het belangrijk is dat je christenen van je eigen leeftijd in je omgeving hebt om samen mee op te trekken en je leven mee te delen. Tijdens onze activiteiten maken we daarom ook veel tijd voor ontmoeting met elkaar, ontspanning en lol.

Worship


We houden van aanbidding! Door samen te zingen laten we God zien dat we Hem te gek vinden en willen we tegelijkertijd van Hem horen en leren. Ook geven we uiting aan onze aanbidding door mee te leven met mensen in armoede en nood en hen te helpen. Hier en in de hele wereld. Dit doen we door Soul Action.

Lees meer over worship

Teaching


We hechten grote waarde aan onderwijs. We duiken samen de bijbel in om te zien welke handvatten God ons heeft gegeven. We ontdekken samen wie Jezus is en hoe we meer en meer op Hem kunnen gaan lijken. We doen steeds weer nieuwe ontdekkingen en raken nooit uitgeleerd.

Lees meer over Teaching

Ministry


Ministry is een belangrijk onderdeel van Soul Survivor. In al onze activiteiten maken we veel tijd vrij om voor en met elkaar te bidden. Veel jongeren willen (meer) leren naar God te luisteren en ontdekken wie de Heilige Geest is. Soul Survivor biedt de ruimte om je hierin verder te kunnen ontwikkelen.

Lees meer over Ministry