Line-Up & Programma

Bekijk hier de line-up van sprekers, artiesten en aanbiddingsleiders van het Soul Survivor Festival 2024! De programma-outline is hier ook te vinden!

De Plaza is op vrijdag vanaf 17.00 uur open met onder andere Soul Coffee en Soul Food…!
En op zaterdag t/m dinsdag  vanaf 8.30 uur!

Programma outline horizontal

hoofdsprekers

Daniël Hoogteijling
Judith Kersloot
Daniël Hoogteijling
Daniël hoogteijling

hoofdspreker

judith kersloot

hoofdspreker

Robbie van Veen

hoofdspreker

Daniel stond aan het begin van Soul Survivor en komt dit jaar weer bij ons langs; hoe tof is dat!? Hij heeft jaren in Kenia gewoond met z’n vrouw en kids en is nu een van de basis leiders op YWAM Kona. Daniel heeft vele avonturen meegemaakt in zijn leven met God en kan daarover vertellen als de beste. Oh en hij is gek op duiken!

Judith kwam voor het eerst op het festival toen ze 13 was en maakt inmiddels al lange tijd deel uit van het leidersteam. Ze werkt als trainer en fotografeert bruiloften maar vindt spreken het allertofste om te doen. Ze is getrouwd met Floris en mama van 2 dochters. Judith haar bijnaam is Sjuul en ze is fan van een potje 30 seconds of diepgaande gesprekken.

Robbie is getrouwd met Anne en vader van Raffie, samen wonen zij in hartje Utrecht. Sinds ruim 3 jaar is hij werkzaam bij Royal Mission als spreker, leraar en verbinder. Zijn bediening wordt gekenmerkt door zijn liefde voor de kerk, zijn bediening als leraar en zijn krachtige profetische zalving. Zijn lijfspreuk is: ‘100% Woord & 100% Geest’. Robbie is een geliefd spreker en zijn eerste boek is net (of komt bijna) uit.

Floris Kersloot
Tessa van Olst
Jesse van Melle
Floris kersloot

hoofdspreker

Tessa van Olst

hoofdspreker

Jesse van Melle

hoofdspreker

Floris zit inmiddels al flink wat jaren in het leidersteam en zal ook dit jaar weer spreken. Hij werkt binnen de GGZ en vindt niks mooiers dan naast mensen in hun lijden komen te staan en samen te zoeken naar licht. Hij is getrouwd met Judith en samen hebben ze 2 prachtige dochters. Floris maak je blij met goeie koffie (hint!), een potje hockey of bubbelen in een jacuzzi.

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te brengen in de waarheid. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrij zette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht. Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

Samen onderweg, verhalen delen en in beweging voor recht. Met ruim twaalf jaar ervaring als spreker, is Jesse ook van plan om op het festival te komen vertellen over Jezus. Hij heeft een passie voor sport, gaat geen uitdaging uit de weg en is fanatiek met spelletjes. Hij werkt als teamleider bij Muskathlon, is auteur van het boek ‘Een Persoon van Vrede’ en hij vertelt graag verhalen. Benieuwd waar Jesse het over gaat hebben op het festival? Bestel vandaag nog je ticket!

Carianne de Geest
Carianne de Geest
Carianne de Geest

hoofdspreker

Robbert Steensma

hoofdspreker

Carrianne is al 10 jaar betrokken bij Soul Ministry. Een omgeving die voor haar van grote betekenis is geweest. Vorig jaar zei ze haar baan op om als fulltime zendeling te werken in Nederland én ver daarbuiten. Als aanbiddingsleider en spreker verwondert zij zich erom hoe God ons deelgenoot wil maken van wie Hij is en wat Hij doet. She loves to wine and dine, spendeert graag tijd met vrienden en haar deur staat open voor wie nieuwe hoop zoekt.

Robbert is al 15 jaar de penningmeester van Soul Survivor en onderdeel van het leidersteam. Ook dit jaar komt hij weer spreken. Robbert heeft 2 prachtige kids: een dochter en een zoon. In het dagelijks leven werkt hij als Financieel Specialist bij een grote buitenlandse bank. Zijn grote passie is om jongeren te helpen hun talent en roeping te ontdekken en ze ruimte te geven daarin te functioneren. Robbert is fan van Ajax (ook als het wat minder gaat) en komt vroeg zijn bed uit om Max te zien racen in de F1. Haal een Americano bij Soul Coffee en hij zal tijd nemen om met je te gaan zitten kletsen en misschien krijg je een mooie profetie als cadeau, hij vindt het fantastisch om de hele dag te luisteren naar Gods stem!

break-out sprekers

Daniël Hoogteijling
Judith Kersloot
Daniël Hoogteijling
Giovanni Veldhuis

break-out spreker

Janine Pormes

break-out spreker

Ruben Koudstaal

break-out spreker

Giovanni komt al jaren op Soul Survivor om te delen over God en Zijn plan en principes. Hij spreekt al jaren voor jongeren, ook op plaatsen als Opwekking jongeren, middelbare scholen, New Wine en dus Soul Survivor. Daarnaast begeleidt hij kerken, organisaties en hun leiders. Het kennen van God, Zijn plan en principes voor jou komen steeds terug in het onderwijs. Giovanni is getrouwd met Carla en samen hebben ze 2 zonen.

Janine Pormes is 58 jaar en getrouwd met Marcel. Ze hebben 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Janine is communicatietrainer en coach en komt door haar werk in het dagelijks leven op heel veel verschillende plekken en bij heel veel verschillende bedrijven. Dit vindt ze heerlijk, omdat ze enorm houdt van afwisseling en ze stapt graag op nieuwe dingen af. Ook houdt ze enorm van groepsdynamiek. Naast haar werk maakt ze graag ruimte voor reizen. Janine’s favoriete bestemming is Nepal, maar wie weet overtreft een van haar volgende reizen dit land. Ze boft met, sinds een paar jaar, een atelier aan huis. Een heerlijke plek waar ze kan schilderen en heel veel verftroep kan maken, want ook daar steekt ze graag haar tijd in. Er is nog heel veel wat ze wil ontdekken en doen en ze voelt zich ontzettend dankbaar dat haar leven bruisend is en zo niet saai!

Ruben is een van onze sprekers en dit is meteen een primeur; het is zijn allereerste keer op het Soul Survivor Festival! Hij kan niet wachten en wij ook niet! Deze man heeft een enorme passie voor God en voor jongeren. Hij is coördinator jongerenwerk en spreker bij Royal Mission Ruben is getrouwd en papa van een mooie dochter en hun 2e dochter is onderweg.

Floris Kersloot
Tessa van Olst
Vivianna van der Maas
Daniël van Deutekom

break-out spreker