Festival-
medewerkers
gezocht

Kun jij fantastisch zingen tijdens de afwas, als de beste borden volscheppen met heerlijke maaltijden, latte art maken, zorgen dat toiletten schoonmaken een feestje wordt of heb jij een mega brede glimlach over voor onze bezoekers? Ofwel: heb jij een talent dat je wil inzetten op het festival?

Meld je dan nu aan als festivalmedewerker! We zoeken mensen voor verschillende teams en mensen met verschillende talenten. Als medewerker mag je niet alleen goedkoper naar het Soul Survivor Festival, maar leer je ook nieuwe vrienden kennen, krijg je kans om je afwas skills te verbeteren en vind je nieuwe talenten. En geloof ons: festivalmedewerker zijn is te gek. Dit wil je gewoon niet missen!

teams

Toch nog een beetje inspiratie nodig?
Kijk hieronder voor een omschrijving per team. Je past er vast tussen!

© De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door held Bert Vonk.

FACILITAIRE DIENST

Spic en span, alles aan kant, brandschoon.. deze termen staan extra groot in jouw woordenboek. Gewapend met gele handschoenen, een toiletborstel en een XL fles luchtverfrisser krijg jij alles schoon. Echt, alles. Toiletten, douches, niks is jou te gek. Je toiletborstel voldoet fantastisch als microfoon: zingen onder de douche is zó 1998.

Voor ‘t Festival hebben wij je hard nodig in ons team, dat weten we zeker.

SOUL COFFEE

De eerste cappu als je net wakker bent, dat ene chill momentje tussen de Celebrations door of de hectiek van de dag opvangen in een goede bak koffie; jij weet precies welke koffie er bij welk moment hoort. Je bijt op je tanden als iemand je een flat white durft te serveren met ristretto en bent versmolten met de koffiemachine.

Een écht goede koffie, daar draai jij je hand niet voor om.

INFO & REGISTRATIE

Daaaames en heren, koop hier je tickets! Van achter de balie weet jij álles. Tickets, dagkaarten, programma-informatie.. eigenlijk weet jij al wat ze komen doen voor ze het kunnen vragen. Je bent altijd op de hoogte, bent een ster als het om snel schakelen gaat en een kassasysteem? Doe je even.

Info & Registratie. We weten heus wel dat dit jouw ding is.

VIDEOREGISTRATIE & BEAMER

Stilstaande content is mega overschat. Bewegend beeld, dat is wat jij wil! Draaiende camera’s, special effects, lyrics.. Jij weet hoe de knopjes op een videocamera werken en een statief kun jij opzetten terwijl je een handstand doet. Het beeld én de teksten tijdens de diensten ziet er met jouw kennis gelikt uit.

Mogen we dan wel nog vragen waarom jij geen Videoregistratie en/of Beamer doet?

Soul Meals

Opscheppen kun jij als de beste. Letterlijk dan, hé? Bij Meals geef jij medewerkers, deelnemers en sprekers net even dat extra beetje festivalervaring. Want in eten zit liefde en dat weet jij maar al te goed. Je glimlach is niet van je gezicht af te krijgen en jij weet precies hoe je iemand met die glimlach aan tafel krijgt.

Eten is een experience. Jij regelt dat wel even, toch?