Test: Bij welk Soul Team pas jij?

Natuurlijk wil je dolgraag meewerken tijdens Soul Survivor, maar je komt er al weken niet uit voor welk team je je moet aanmelden. Dat snappen we volledig, dus we helpen je graag een handje. Vul snel deze quiz in en ontdek voor welk team jij je aan moet melden ;-).

Wat doe jij als eerste als je ‘s morgens opstaat?

Jouw tentje op Soul Survivor is…

Later als je (nog) groter bent, wil je...

Jij eet je patat het liefst…

De wielen van de bus…

Jouw favoriete drankje is…

Op welk diploma ben je het meest trots?

Bij welk Soul Team pas jij?
Facilitaire dienst

Gewapend met gele handschoenen, een toiletborstel en een XL luchtverfrisser krijg jij alles lentefris. Je toiletborstel voldoet fantastisch als microfoon: zingen onder de douche is zó 2016.
Soul Kids

Knutselen, spelletjes en de ALLER-leukste mensen van het festival: bij Kinderwerk zit jij helemaal op je plek. Want hallo, kinderen zijn toch zeker de mensen van de toekomst? Je handen zitten vol met viltstift en in je haar vind je af en toe nog glitters van de vorige dienst. Je kunt kinderen meenemen in een bijbelverhaal én hebt daar ervaring mee. Neem jij de leukste deelnemers van het festival dit jaar onder je hoede? Te gek!
Orde & toegang

Krijg jij die lach niet van je gezicht en laat jij je door niets en niemand gek maken? Show everyone your smile bij het moment van aankomst en parkeren of in de Plaza tijdens jouw shifts voor Orde & Toegang!
Soul Meals

Jij bent de afwasborstel de baas, weet van (oven)wanten in de keuken en weet precies waar je de melk in de koelkast op de meest tactische plek kwijt kunt. Soul Meals is helemaal jouw plek!
Soul Coffee

Een sterke espresso, zoete muntthee, perfect gebalanceerde cappuccino of gewoon een goeie bak koffie; jij zet ze met je ogen dicht. Soul Coffee is waar je zijn moet!
Pendeldienst

De snelweg of een hobbelpaadje, geen straat voor jou te veel. Jij rijdt het liefst de hele dag rond, hebt overzicht en bent wel in voor een babbel. Jij bent onze perfecte pendeldienstchauffeur!
Videoregistratie & Beamer

Stilstaande content is mega overschat. Bewegend beeld, dat is wat jij wil! Draaiende camera’s, special effects, lyrics.. Jij weet hoe de knopjes op een videocamera werken en een statief kun jij opzetten terwijl je een handstand doet. Het beeld én de teksten tijdens de diensten ziet er met jouw kennis gelikt uit. Mogen we dan wel nog vragen waarom jij geen Videoregistratie en/of Beamer doet?
Soul Food

Frikandellen of fricadellen, alles wordt door jou gebakken. Voor een frietje, een broodje kroket of een goeie kortingsronde komt iedereen naar jouw bar. Niet te missen: jij moet je aanmelden voor Soul Food!
Info & Registratie

Van achter de balie weet jij álles. Tickets, merchandise, dagkaarten, tasjes, programma-informatie.. eigenlijk weet jij al wat ze komen doen voor ze het kunnen vragen. Jij hoort bij Info & Registratie.
Flexteam

Jij bent een harde werker en de term ‘aanpakken’ staat op de eerste pagina van jouw woordenboek. Sjouwen kun jij wel en je bent niet moe te krijgen. Jij bent een flexer in hart en nieren, dus meld je snel aan voor het flexteam!
Centrale post

Vanuit deze meldkamer waar je bijna het hele terrein kan overzien ben jij het hart en hersenen van team Veiligheid. Etherdiscipline is je favoriete woord, dus je kunt niet wachten tot je met die portofoon in je handen aan de slag mag voor team CP!
Technische Dienst

Elektriciteit, accu’s, een heatertje hier en daar, niks is deze mensen te gek. En jij kunt zomaar deel zijn van de TD! Je weet het verschil tussen een schroevendraaier en een spanningszoeker en draait je hand niet om voor het leggen van een goed elektriciteitsnetwerk. Iedereen is je dankbaar als het langzaam warm(er) wordt. Kneepjes van het vak leren? Welkom bij Technische Dienst!
Finance

Jij bent fantastisch in hoofdrekenen en financiën en een analyticus pur sang. Je begint en eindigt shifts, houdt de cijfers nauwlettend in de gaten en kunt samenwerken alsof je nooit anders hebt gedaan. Is er iemand die roept dat er gisteren 250 koffie’s verkocht zijn? Jij weet of het waar is en weet zelfs hoeveel muntjes dat precies zijn. Inzicht, analyse en veel gezelligheid. Finance is jouw team.

Past het team toch niet helemaal bij je? Geen punt, er zijn nog genoeg andere teams die je hulp nodig hebben!